Met wie werken wij

Roos Veld

In de statige stallen van kaasboerderij de Alida Hoeve aan de Zeddeweg heeft schoonheidsspecialiste Roos Veld haar nieuwe salon gevestigd. De authentieke Oudhollandse paardenstallen zijn aan de buitenkant prachtig in oude stijl gerestaureerd en binnen geheel omgebouwd tot een fraaie en moderne schoonheidssalon. Met 80 m2 oppervlakte, vier behandelruimtes en een prachtige entree, is het de grootste schoonheidssalon van de gehele streek.

Foto_vierkant_7

Drs. Babak Mahdavian

Babak is een jonge energieke arts met, ondanks zijn jeugdige leeftijd, een rijke ervaring op het gebied van inspuitingen. Hij is gespecialiseerd in inspuitingen en heeft hier veel ervaring mee. Hij heeft een aangeboren talent om het gezicht “te lezen”. Hij weet precies daar de naald te zetten zodat de huid het best tot zijn recht komt. We zijn dan ook blij deze service weer te kunnen aanbieden.

Drs. Mieke Mulder

Mieke Mulder biedt diverse medische en cosmetische laser- en lichtbehandelingen aan, die gericht zijn op de genezing en het verbeteren van uw huid zonder dat daarvoor ingrijpende zaken, zoals een chirurgische interventie, nodig zijn. Zij staat voor professionele behandelingen onder medisch toezicht. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken we met artsen die vele jaren ervaring hebben op het gebied van laser- en lichttherapie.